pappfiguren.blogg.se

Fredrik som pappa, sambo, bonuspappa och människa.

Mysmongo

Kategori: Barn och Familj

Lucas vaknade med ett gurgel, stackarn är förkyld och har årets snornäsa. Kag plockade upp honom och hämtade en blöja, satte mig i mörkret (klockan var 05.20) i soffan. Drog filten över oss och Lucas la sig på mitt bröst och bara myste. Det är såna stunder man verkligen uppskattar.

Elin drog iväg till gymmet vid 06, så hon hinner hem innan jag ska till jobbet! Så stolt över henne, som kör på och kämpar vidare. Ikväll ska jag gymma och väga mig för andra gången denna månad. Vi har ju kört strikt lchf mejerifritt. Dock har träningen fått stryka på foten. Men nu jävlar! :)

Ha en bra måndag!






På väg!

Kategori: Barn och Familj


Lämnat Malmö för den här gången, redan blivit tillfrågad om att representera mitt bolag på ett annat projekt. Jättekul att folk ser mig som en tillgång. Växer mer och mer i min roll.

Det enda som är jobbigt med projekt "om the road" är att vara borta från familjen. Igår när jag gick hemifrån kände jag mig som en skurk....Elin höll på att plocka in i diskmaskinen medan Lucas ville krypa in i den. Theodor låg på sitt rum och ropade på mamma, för han ville inte städa sitt rum..Ja lite halvkaos kan man säga, plus att Elin är så sjukt trött. Men som den underbara människa och flickvän hon är så har hon stöttat mig i både arbete och i min träning som gör att jag är borta ibland. Jag är verkligen lyckligt lottad!

Att sitta på en konferens en hel dag och få mms på sin son(som är den sötaste man kan hitta) är jättehärligt! Saknar som allihop så mycket bara. Theodor, Benjamin, Elin och Lucas...min familj!!

Inatt ska jag be Elin sparka på mig, så hon slipper springa fram och tillbaka....måste komma på något sätt att få henne att bara kunna slappna av och få vila. Någon som har tips på något bra spa eller liknande som inte kostar en miljon? 

Ses i Norrköping!

Imorse kom denna bild <3
Och denna... <3


Theo fokuserad på elefanterna på Cirkus scott <3 Tack mamma och syster för en mysig stund!

Grabbdag!

Kategori: Barn och Familj

Benjamin och jag körde flaggfotboll på förmiddagen, Theo och jag stack ner och bowlade (överraskning för honom).

Han njöt verkligen i fulla drag! Dansade över, inte bara vår, utan de närmsta tre banorna, körde breakdance, skrek "jaaa, jag vann" efter varje kägla som slogs ner av hans klot, hejade och skrek på mig, kramades, pussades, high fiveade, underhöll grannlaget totalt!!!

En riktigt härlig aktiv dag! När/om jag kommer på hur man lägger in film så kommer det, tills dess får ni nöja er med bilder!





O så lite bilder från veckan :)





Familjelivet!

Kategori: foton

Hej där läsare!
Sitter just nu på tåget från Arlanda på väg mot Stockholm Centralstation. Varit på en Arbetsmiljökonferens i min roll som skyddsombud, har varit två väldigt bra dagar. Bl a hade vi en föreläsning om stress(den nya folksjukdomen) av Alexander Perski. Riktigt intressant och många "aha-upplevelser". Ska nog köpa hans bok.

Det enda tråkiga med att åka iväg såhär med jobb eller annat, är att jag är borta från familjen. Saknar dem och har lite dåligt samvete för att Elin får sköta allt. Som körsbäret på moset så är det nästan alltid så, att när jag är iväg så har minst en av grabbarna en dålig natt. Eller så blir någon sjuk. Den här gången ; Elin är sjuk, Lucas hängig och Theo hostar brutalt.

Men men, ska bli skönt att komma hem och få gosa en stund med allihop innan läggdags ikväll.



Lite annat som är på gång ; Elin ska börja övningsköra med mig (handledarkurs i oktober), Lucas fyller snart ett och ska börja dagis (känns jättejobbigt), inte på gång, men en stor händelse = Benjamin har tappat sin första tand 😊

Så, nu ska jag inte vara tråkig och skriva mer. Utan här kommer lite bilder från vår semester i Nynäshamn och lite annat.

 "Får jag ta ett kort på er?"
  


Lucas och hans kompis i Nynäshamn :)







Ögonblicksbild från tågfönstret igår morse.