pappfiguren.blogg.se

Fredrik som pappa, sambo, bonuspappa och människa.

Apr. 30, 2013

Kategori: kärlek

Valborg var det ja....ösregn och tråkväder. Men jag och killarna trotsade och drog iväg och kollade brasa. Var mysigt trots regnet.

Imorrn är det Kolmården med hela familjen, Lucas första, av många, besök.

Ser fram emot torsdag, med jobb. Kanske låter konstigt, men jag trivs verkligen och fr om torsdag så ska jag börja planera för att utbilda åretssmarvikarier. Ska bli riktigt skoj.

Köpte mig en ny x-trainer igår, har saknat en sedan jag sålde den förra. Tror det är det som saknats för mig i min resa nedåt i vikt. Den är så enkel att använda, bara att sätta igång en film eller serie och ställa sig och köra. Så nu jävlar!

Sov gött!

Present från älskling!

Kategori: kärlek

Kom på att jag ville visa vad jag fick av Elin! Ordningen på bilderna blev kanske konstig, det är blogg.se-appens fel.

Tidigt morgonmys

Kategori: pappa-blogg

Lucas vaknade för en halvtimme sedan, alldeles för pigg, så vi knallade upp, bytte blöja och satte på kaffe. Nu ligger han i sitt gym och pratar med alla barbabarnen medans jag sitter i soffan och lyssnar.

Har ju hunnit fylla år sedan sist, firade min dag med släkt och familj två dagar i förväg, då Theo fyllde tre. Det gör vi om, jag har aldrig haft så många på "mitt" kalas^^ Fick jättemånga fina och bra saker. Både kläder, presentkort, kolsyremaskin och massa annat.

Jobbet flyter på, har fått i uppdrag att iår utbilda sommarvikarierna tillsammans med två kollegor. Ska bli riktigt skoj, tycker verkligen om att utbilda människor, stora som små.

I e.m är vi bjudna ut till modren på grillning, ser vi fram emot allihop. Även om Lucas skriker åt farmor, men jag tror det är av ren kärlek :)

Nej nu ropar Lucas (gnäller att det börjar bli tråkigt), vi hörs igen.

Kärlek till sitt barn....

Kategori: pappa-blogg

Vaknade för ca 20 minuter sedan, Elin hade gått upp med de stora killarna och Lucas låg bredvid mig, klappandes mitt skägg...när vi möter blickar så brister han ut i ett stort leende och blir så till sig (som bara han kan) och skakar och skrattar :) Härligt att vakna till något sådant!

Likadant igår när jag kom hem efter jobbet, öppnar dörren och Theo kommer springandes mot mig och kramas. När jag sen går in i vardagsrummet ser Lucas mig, sittandes i sin gåstol....och brister ut i ett stort leende och sträcker ut armarna. Omgiven av kärlek :)

Ett låttips :
http://youtu.be/jqo9gPxT6A8

Mamma VS Pappa

Kategori: pappa-blogg

Som pappa vill man ju att ens son ska säga pappa, men det är ju lite tidigt ännu.

Men nu har ongjäklen börjat göra ett ljud som låter som "mmmmmmamma". Gissa vem som njuter och retas ;)

En grej som jag börjat fundera på; Eftersom Theo och Benjamin använder mitt namn(jag är ju inte deras pappa) kanske det blir så att Lucas gör det med....det känns sådär. Så det ska jag jobba på :-)

Btw Lucas hälsar att Persika med päron är skitgott!

På gymmet

Kategori: Barn och Familj

Jag, Elin och Lucas drog till gymmet och hängde på låset imorse. Vi var först på plats!

Efter en stunds promenerande/löpande så körde vi hårt med våra magmuskler! Elin är verkligen grym som kämpar med alla övningar jag utsätter henne för.

Lucas hejade på och somnade till slut av utmattning! :)

Pappatid

Kategori: pappa-blogg

Lucas och jag har precis kommit hem från att ha skjutsat Elin och killarna till stationen(de ska till sin pappa).

Nu ska här mysas :) Iaf efter att Lucas har sovi och jag har dammsugit och städat :)

Heppåre!

Höjden av klämkäckhet....

Kategori: Allmänt

Kommer in på Willys och ska låna toaletten, frågar i förbutiken om nyckel. Där står en ung kille som försöker sig på att vara vitsig :

- Det är ingen nyckel...du får ta upp dörren med dynamit istället.

Sen började han skratta.....det gjorde inte jag. ^^

Babygym!

Kategori: Barn och Familj

Då tänker kanske de flesta på ett sånt som man köper åt sin bebis, för att aktivera honom/henne (eller för att man ska då en stund att hinna med allt annat).

Men se, så var icke fallet denna gång. Utan Lucas är faktiskt en av de som drar till sig flest blickar, leende och "ooooanden" Medleys gym. Han hänger på mig och Elin, sitter/ligger och hejar på/skriker åt/skrattar åt oss när vi tränar.

Vi har kört minst tre gympass tillsammans sista veckorna, vilket är skitskoj! Elin är en riktig kämpe! Pressar sig själv och vill lära sig allt! Imorrn är det bendag!

Nu ska jag sova inför sista nattpasset för denna gång!

Lucas på gymmet och efter gymmet!

Pappa Fredrik :)

Kategori: Barn och Familj

Ikväll satt killarna vid matbordet och käkade fruktsallad när jag kom och bar på Lucas, varpå Theo säger : Fredrik....du är pappa! Ja, jag är Lucas pappa. Ja! Då säger Benjamin : Du är min pappa med!

Han vet ju såklart att jag inte är det, men det var kul, vet inte hur han tänkte, om det var en fyraårings skämt eller något annat.

Men jag mår så bra i vår "lilla" familj!

Godnatt alla!

Badhuset!!

Kategori: Barn och Familj

Efter en morgon med skrik, bråk och allmän trötthet hos alla i familjen kom vi äntligen iväg....

Theo & Benjamins favoritställe ; Badhuset!!

Ser fram emot att oasen ska öppna...för barnpoolen är för liten för vilddjuren!

Vårgrill med familjen!

Kategori: Barn och Familj

Idag var det Vasaparken som låg på schemat för familjen JohanssonkarlssonHansson. Killarna verkligen skiner när de får vara ute och göra av med all energi (som de finner i någon outsinlig källa).

Efter två timmars springande, klättrande, gungande, skrikande och så klart slagsmålande så varvade vi ner och grillade korv i vårsolen. Riktigt mysigt och gott. Allt hann vi med innan jag stack till jobbet vid 14. Benjamin och jag hann t om spela tv-spel nån timme.

Imorgon blir det lek/idrott med "Mini-Monarchs" tillsammans med Herr Vänt och hans son. Jag och Benjamin svidar på oss bästa gymnastikkläderna och drar till Djäkneparkskolan för boll-lek med mera.

Nu ska här jobbas!

Ses imorrn....kanske.

Ps. Uppdaterar med lite bilder.

//Pappfiguren

Lite skryt (stolt&glad)

Kategori: känsla

I torsdags var jag kallad på revision inom arbetsmiljöarbetet på jobbet, där jag är skyddsombud. Ingen stor grej...men efterspelet blev riktigt roligt!

 

Bengt-Åke är personalchef kan man säga. Så det var riktigt skoj. Blev riktigt peppad att fortsätta göra ett bra jobb.