pappfiguren.blogg.se

Fredrik som pappa, sambo, bonuspappa och människa.

May. 07, 2013

Kategori: pappa-blogg

Då var det måndag igen! Sitter med min (extra stora) kaffemugg mellan en sovande Lucas och en rabiat Theo. Lucas vaknade 05.20 ungefär och somnade om nyss.Theo vaknade ungefär samtidigt men har, av någon outgrundlig anledning, energi för hela familjen.

Jag har varit lite sjuk, inte "hemmafrånjobbetsjuk", så träningen har fått stryka på foten. Men igår kväll körde jag ett riktigt hårt pass, körde lite gamla avdammade övningar och la på extra mycket vikter. Planen är att nå mitt viktmål under maj månad (komma ner i tvåsiffrigt igen).

Har kört Periodisk fasta i ungefär en vecka nu, funkar över förväntan. När jag äter, äter jag så jag blir mätt och håller mig mätt.

Som igår t ex, drog hela familjen Johansson/Karlsson/Hansson till Vingåker och grillade hemma hos Morfar Micke med familj. Riktigt härlig vårdag med massa värme och mys. Vi grillade runt tre kilo kött och massa korv. (Elins syster med familj var med och glufsade med).

Efter den måltiden höll jag mig mätt på ett bra sätt i fem-sex timmar. Så igår blev det två bra måltider. Jag ska fixa mitt mål för maj!

Fortsättning.....tisdag skickar jag :)